Professionell bilservice till bra pris

Danderyd Bilverkstad – Sollentuna, Täby med omnejd

Snabb hjälp för krånglande bilar

Välkommen till en bilverkstad där du som bor i Täby och Sollentuna snabbt kan få hjälp när din bil krånglar eller behöver en ordentlig översyn.

Vi hjälper dig med allt från service till större mekaniska reparationer på personbilar och mindre lastbilar. Vi arbetar med alla märken på marknaden. När du kommer till oss med din bil kan du alltid förvänta dig fackmannamässigt utfört arbete. För oss är det alltid viktigt att vara raka och ärliga – det slutliga priset ska alltid vara samma som vi uppgett på förhand.

Kontakta oss för att boka in en tid!

Kontrollerad bilverkstad i Sollentuna/Täby

Danderyds Bilverkstad har certifieringen Kontrollerad Bilverkstad. Detta är en garant för att följande punkter alltid kommer att uppfyllas.

  • Alla arbeten utförs på ett fackmässigt vis. Kunden får alltid besked om eventuella tilläggsarbeten.
  • Kunden har rätt till en skriftlig kopia av beställningen samt en skriftlig prisuppgift.
  • Kunden får garanti på utfört arbete.
  • Vi tillämpar Verkstadens reparationsvillkor.
  • Vi följer Allmänna reklamationsnämndens rekommendationer.

 

Vi utför fackmannamässig bilservice

På Danderyds bilverkstad utför kunniga och erfarna mekaniker service på alla bilmärken. För att vi ska kunna utföra så bra service som möjligt på de nyaste bilarna utbildar sig våra mekaniker regelbundet. På så vis kan vi hantera utrustning för avancerade diagnoser och felsökningar som hjälper oss att utföra hela serviceprocessen. Du kommer bara att behöva oss när det är dags för bilservice.

En stämpel i serviceboken hos oss är likvärdig med den du får på din märkesverkstad. Din nybilsgaranti gäller fullt ut när du servar och/eller reparerar din bil hos oss!

Service enligt tillverkarens program

Vi utför originalservice på alla bilar enligt biltillverkarens underhållsprogram för olika bilmärken och bilmodeller. Vilka serviceintervall vi använder bestäms av antal körda kilometer eller tidsbaserade intervall. När du bokar bilservice hos oss är din bil alltid i trygga händer. Om din bil har nybilsgaranti så fortsätter den att gälla efter utförd service.

När vi servar din bil tar vi även hand om oljebytet. Motoroljan bör bytas ut regelbundet för att motorn inte ska utsättas för onödigt slitage. Oljan smörjer, kyler ned och håller motorn ren är när oljan är på en normal nivå. När vi servar bilen använder vi olja enligt originalspecifikationer.

Vi tar hand om din bil

När du kommer till vår bilverkstad för en service tar vi verkligen hand om bil. Vi följer det serviceschema som gäller för just ditt bilmärke och modell. Vill du veta vad som ingår i servicen för just din bil så kan du få ut schemat.

Hos oss får du alltid service och reservdelar av högsta kvalitet till bra priser. Detta oavsett om din bil drivs på bensin, diesel eller el. När du väljer en originalservice hos oss kan du vara trygg i att allt utförs på ett korrekt sätt enligt tillverkarens program och att vi använder reservdelar som motsvarar originalkvalitet.

Laga bilen på en bilverkstad i Täby/Sollentuna

Välkommen med din bil till oss.

  • Vi reparerar bilar från alla märken.
  • Vi har modern och fullödig utrustning för felsökning och reparation även på komplexa system.
  • Vi felsöker din bil mekaniskt, elektriskt och digitalt.

På det sättet kan vi förstå och ta hand om din bil fullt ut, oavsett märke och modell.

Vår bilverkstad fungerar som ett alternativ till en märkesverkstad. Vi kan laga din bil, utföra service och felsökning på samma sätt som märkesverkstaden.

Modern verkstad för moderna bilar

En modern bil behöver en modern bilverkstad. Vi kan erbjuda ett heltäckande tjänsteutbud inom bilreparationer på alla märken. Efter felsökning lagar vi de trasiga bildelarna så att din bil fungerar normalt igen.

Även om dagens bilar är högteknologiska finns det fortfarande en stor mängd mekaniska komponenter som utsätts för slitage ute på vägarna. Vi kan byta ut avgassystem, stötdämpare, servosystem och hjullager. Vid behov kan vi även byta eller eller reparera motorns mekaniska delar som kylsystem, insugningselement med mera.

Kvalitativa reservdelar till bra priser

När vi utför en reparation beställer vi hem kvalitativa reservdelar med funktionsgaranti. För att vi ska kunna ge dig ett precist prisförslag kommer vi att behöva bilens registreringsnummer. Vi är en prisvärd bilverkstad, jämför gärna med andra verkstäder i Täby och Sollentuna.

Vår personal genomgår regelbundet kompetenshöjande utbildningar för bästa kvalitet. Varje dag utför vi kvalitetsgranskningar av våra utförda arbeten och med passion för bilar skapar vi trygghet för dig som kund.

Viktigt med kontinuerlig service

För att en bil ska fungera trafiksäkert krävs kontinuerlig service. På vår bilverkstad finns erfarna och kunniga mekaniker som ger din bil den översyn den behöver för att vara trafikduglig under en längre tid.

Det kommer att löna sig att lägga en slant på förebyggande åtgärder för din bil. Inte minst är det viktigt att anlita en auktoriserad verkstad som ger dig korrekta noteringar i din digitala servicebok. Att allt är korrekt noterat är viktigt – både för dig som ägare, verkstaden och inte minst inför en eventuell försäljning av bilen.